De Nederlandse vrouw niet vies is van biseksuele experimenten

Bron: Viva.nl

De Nederlandse vrouw niet vies is van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft wel eens met een andere vrouw gezoend en bijna een kwart heeft weleens het bed gedeeld met een vrouw. Dat blijkt uit een online onderzoek van viva.nl onder 500 vrouwen rond de dertig.

Steeds meer vrouwen geven toe ‘bisgierig’ te zijn. Ze fantaseren over zoenen of seks met een andere vrouw, en doen dat ook en masse. Bijna de helft (47%) heeft weleens met een vrouw gezoend. Nog eens 10% zou dat graag eens doen. Het zoenen beviel blijkbaar goed, want 38% vond het voor herhaling vatbaar.

Seks met vrouw
Qua seks blijken de respondenten iets minder ervaren, maar toch heeft 24% weleens het bed gedeeld met een vrouw, en dat viel ook in de smaak: 22% vond het voor herhaling vatbaar. Opvallend: 18% heeft ‘seks met een vrouw’ op haar verlanglijstje staan. Niet gek dus dat 28% zichzelf omschrijft als een ‘beetje bi’ en 9% als honderd procent bi.

Maar geen trio
Als vriendinnen met andere vrouwen zoenen of seksen heeft een ruime meerderheid (66% en respectievelijk 54%) daar geen problemen mee. Sterker nog: één op de vijf vindt die gedachte best opwindend. Maar over trio’s denkt de Nederlandse vrouw genuanceerder. Op de vraag: stel, jouw vriend wil een andere vrouw betrekken bij de seks, antwoordde 39% dat ze daarover goed moesten nadenken en 30% zegt ‘Bekijk ’t maar’. Slechts 18% reageert enthousiast.

Scarlett of Katja
Fantaseren over andere vrouwen doen vrouwen graag: bij de helft (47%) soms en 13% zelfs vaak. Niet de volle lippen van Angelina Jolie (8%), maar die van Scarlett Johansson (16%) willen vrouwen het allerliefst kussen. Op de voet gevolgd door de romige lippen van Katja Römer-Schuurman (12%). Terwijl 4% van de vrouwen zich veel liever op de lippen van haar beste vriendin stort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *