Hoe kan ik oudere lesbiennes leren kennen? 5 manieren

afbeelding

Voel je je eenzaam op een leeftijd waarop je gelooft dat alle biseksuele en lesbische vrouwen die je hart sneller zouden kunnen doen kloppen al een partner hebben? Ben je specifiek op zoek naar een meer volwassen partner om iets echts en serieus mee te delen, maar weet je niet waar je haar kunt vinden? Nou, de vrouw die je zoekt bestaat en net als jij, is zij ook op zoek… naar jou. Open je hart en wees bereid te handelen, daarbij wetend dat het tijd kan kosten om de meest geschikte plaats, tijd en strategie te vinden, maar dat de inspanning zeker de moeite waard zal zijn!

1. Online

Websites en apps die zijn ontworpen om mensen van hetzelfde geslacht te matchen, zijn de beste datingrooms ter wereld. Niet alleen brengen ze mensen met dezelfde seksuele geaardheid bij elkaar, maar ook mensen die op zoek zijn naar een partner, en zo is meer dan de helft van de strijd direct gestreden. Voordat je wanhopig op zoek gaat naar fysieke plekken waar je de vrouw van je leven, of slechts een deel van je leven, kunt ontmoeten, kun je haar zoeken op datingsites voor lesbische of biseksuele vrouwen, zoals Bilove. Je zult onder gelijkgestemden zijn, echte vrouwen op zoek naar echte liefde, en je zult de profielen kunnen zoeken die het beste bij je wensen en verwachtingen passen, inclusief oudere vrouwen. Als je eindelijk zeker weet dat je er klaar voor bent om haar face-to-face te ontmoeten, ken je elkaar al goed genoeg om je op je gemak te voelen en niet bang te zijn.

2. Met wat hulp van je vriendinnen

Betrek je vrienden en vriendinnen bij je zoektocht en laat ze zien dat je openstaat en maar al te graag een partner zou vinden en opnieuw verliefd wil worden, zeker als je lesbische en biseksuele vriendinnen hebt. Niemand kent je karakter en temperament beter dan je vriendinnen en zij kunnen mogelijke persoonlijkheden beoordelen die bij die van jou passen. Bovendien zul je betrouwbare vrouwen ontmoeten, op hetzelfde pad en geen totaal onbekenden met wie je je misschien geïntimideerd zou voelen. Er is zelfs minder druk, want je ontmoet immers gewoon een vriendin van je vrienden of vriendinnen.

3. Via de LGBT+-gemeenschap

Dit is een uitstekend startpunt. Doe mee met homo- en rechtengroepen voor de LGBT+-gemeenschap waar je veel geweldige mensen zult ontmoeten, misschien zelfs wel de oudere partner waar je van droomt. Bovendien steun je een goed doel dat dicht bij je staat en vergroot daarnaast je netwerk van contacten aanzienlijk. Als je single bent en op zoek bent naar een oudere partner, ga dan naar de volgende pride-parade en doe mee aan homo-evenementen waarvan je op de hoogte bent. Daar zijn er tal van soorten evenementen die door de homogemeenschap worden georganiseerd, zoals leesclubs, artistieke workshops, wandelingen en vele andere, die je misschien aanspreken. Zelfs als je in geen van de evenementen de vrouw van je leven vindt, zal het je leven verrijken en je geest voeden.

4. Meedoen aan activiteiten voor oudere vrouwen

Kies activiteiten die mogelijk interessant zijn voor vrouwen van de leeftijdsgroep waarnaar je op zoek bent. Het kan van alles zijn, een sportieve activiteit zoals zwemmen, fietsen, tennis of softbal, een amateurtheatergroep, bowlen, tuinieren of zelfs een specifieke club voor oudere lesbiennes. Ga mee met groepsuitjes, wees beschikbaar om de vrienden van je nieuwe collega’s te ontmoeten en houd een open geest en een ontvankelijk hart.

5. Breid je sociale netwerk uit

Wanneer je op zoek bent naar liefde, ongeacht je identiteit of seksuele geaardheid, draait het allemaal om het uitbreiden van je netwerk. Lesbische vriendinnen, gelijkgestemde gemeenschappen, online en offline-groepen, profielen op datingsites en apps voor lesbische en biseksuele vrouwen, betrokkenheid bij de LGBT+-gemeenschap, vriendinnen van vrienden en vriendinnen en nieuwe contacten… het zijn allemaal manieren om in contact te komen met vrouwen met wie je meer dan alleen nieuwe vriendinnen kunt worden. Als je echt op zoek bent naar liefde, stap dan uit je comfortzone!

Schrijf je gratis in op Bilove.nl dat zich specialiseert in ontmoetingen puur tussen vrouwen.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Rachel Beirne schreef:

    Hoi. Erm, what if you ( me ) don’t know if i’m hetro, bisexual or Bi? I’m struggeling with myself and have started questioning how things have gone for me in life so far.
    Because of this, I don’t know if I am allowed to join this site.
    Rachel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *