Wat fijn dat jullie site bestaat

mijn-verhaalIk heb al een hele tijd de behoefte om iemand te zoeken, een leuke vriendin, om wat mee te ondernemen. Dat hoeft niet alleen seks te zijn(hoewel dat heel belangrijk is!) maar ook om eens op een mooie lentedag een tersje mee te doen, en eens te praten. Ik kan het aan niemand vertellen want niemand in mijn omgeving weet dat ik wel eens gevoelens koester voor andere vrouwen.

Dat is mijn geheim, en dat hou ik liever zo, maar er zijn dagen dat ik het van de daken zou willen schreeuwen! Ik vond bi-love toen ik een beetje op internet aan het kijken omdat het warm was en het buiten zo lekker rook, naar jong gras en uitkomende tulpen en bloembollen.

Daar word ik onrustig van en dan krijg ik zin om te strelen en te zoenen.

De hele natuur is van slag, net als ik, want het is het vroegste voorjaar ooit. Ik zal het maar meteen zeggen, ik ben verliefd op mijn beste vriendin, maar zij niet op mij. Ik ben getrouwd en zij heeft sinds kort een minnaar en kan er maar niet over ophouden. Laatst keken we samen bij mij thuis naar een film terwijl onze mannen naar de kroeg waren. Ik knuffel haar wel eens, als ze zo lief naast mij zit, en stiekem zou ik ook verder willen gaan, maar meer dan een streling over haar blote dij ben ik niet gekomen. Fabienne sloeg m’n hand weg of het een vlieg was (Roos doe normaal, dat kriebelt, hou op) en weer kwam er een lang verhaal over haar laatste verovering. Ze valt nogal op die testosteron types, en die verhalen vervelen me al jaren. Ik zou het juist eens willen doen met een zacht, mooi lichaam, dat lekker ruikt, en ronde vormen heeft. Een vrouw. Ik zou het zo graag eens doen met een vrouw. In ieder geval, met haar zal dat niet lukken dus ik zat wat sneu te kijken op het net en ik vond jullie site.

Meiden, een aanradertje. Ik heb na heel lang overwegen en dubben mij aangemeld en hoop een afspraakje te maken met iemand wiens profiel me wel wat leek. Een iets jongere meid dan ik, single, maar uiteindelijk wil ze ook graag mannetje boompje beestje, zoals veel vrouwen. Ze trok mij aan omdat ze een beetje op Fabienne lijkt, ook zo’n onafhankelijk type, maar toch lief.

Ze mailde mij een foto, met van die zachte krullende haartjes in haar nek (haar heel kort geknipt), blond, zo’n mooi lief gezicht, met prachtige tanden, en stoere laarzen. Ze zou alleen op een lange vakantie gaan en het is nog niet gelukt met haar af te spreken, ze had geen tijd meer voordat ze wegging. Dus dat werd weer fantaseren geblzen! Want ik wil graag wachten tot ze terug is, maar dat is pas begin september.

We hebben al geskyped, ze was eerst nog een beetje verlegen maar na een kwartiertje praatte ze al voluit, en ik kon haar een beetje observeren. Ik was in mijn mails vrij uitgesproken geweest over mijn verwachtingen en verlangens en zij ook dus geen spanningen daar zou je denken. Maar het is heel vreemd en ook opwindend met iemand te skypen en over ditjes en datjes te hebben (Jenna komt van onder de grote rivieren en het was net carnaval geweest) terwijl haar laatste email door je hoofd speelt; ze fantaseerde over vrijen met een vrouw, dat had ze nog nooit gedaan. Ze had al lang met niemand gevreeën, en had soms het gevoel een wandelende vulkaan te zijn, die, als de juiste dingen zouden gebeuren (welke, daar liet ze zich niet over uit) , een enorme uitbarsting zou krijgen.

Dat was me uit het hart gegrepen. Ik heb in het verleden al eens een verhouding met een vrouw gehad, en mijn seksleven was behoorlijk geïntensiveerd na het contact met dat warme zachte lijf van mijn vriendin. Maar dat is een ander verhaal. Nu is ze weg en ik voel een leegte en een kriebel in de diepte van mijn buik. Ik stel me haar voor in mijn keuken, mijn man weg natuurlijk, het is heerlijk weer, en we zijn met z’n tweeën. Ze kijkt me diep in de ogen en drukt haar mooie mond op de mijne – we geven elkaar een kus die eeuwig lijkt te duren. De rillingen gaan over m’n rug. Ze smaakt naar kauwgom, lekker zoet, en fris. Haar lichaam is zacht maar toch stevig, we leunen tegen de houten tafel en ik plant mijn been tussen de hare en duw mijn lichaam tegen de hare en we wrijven tegen elkaar aan, eerst heel voorzichtig maar al snel hartstochtelijk. Ik merk dat ik enorm opgewonden ben, en zij ook. Hoewel zij mij heeft gezoend, zij nam het initiatief, heeft ze iets ontvangends, iets afwachtends, alsof ik het haar naar de zin moest maken. Ze trekt zich zelfs iets terug, maakt haar lichaam wat minder passief, wat harder.

Als ik daarop reageer en haar loslaat, klemt ze zich weer aan mij vast. We hebben al snel weer het ritme te pakken. We wrijven tegen elkaars lichaam en de vrijpartij wordt steeds heftiger tot we ons evenwicht verliezen en bijna vallen… tja, moet ik nog uitleggen hoe het eindigt, in mijn fantasie? Ik vind het vreselijk jammer dat ze zo lang weg zal zijn, maar tot die tijd wacht ik nog even, want ik ben een beetje verliefd op haar geworden…hoewel, ik verlang enorm naar een lieve vriendin. En een heftige bevredigende vrijpartij. Misschien ga ik straks toch nog even naar andere profielen kijken…

Dit vind je misschien ook leuk...